7 jul

• Adres
    Hoofdstraat t.h.v. Schomaker in Hoogeveen

Promotieconcert

Op 7 en 9 juli organiseert de Hoogeveense Harmonie twee promotieconcerten.

Zaterdag 7 juli zal dit plaatsvinden in hartje centrum van Hoogeveen ter hoogte van Schomaker Mannenmode.

Het Harmonieorkest en de opleidingsensembles zullen daar spelen. Het harmonieorkest is voor deze concerten uitgebreid met een speciaal geformeerd combo en zal muziek ten gehore brengen van louter Nederlandse bodem. Er zal muziek klinken van Paul de Leeuw, het Goede Doel, maar ook een medley van bekende Nederlandse muziek van Teach Inn, Boudewijn de Groot in een Nederlandse Medley. Zanger Jeroen Rienties is speciaal gecontracteerd om te soleren bij het mooie muzikale programma onder leiding van dirigent Berjan Morsink. Hij zal het bekende Laat Me van Ramses Shaffy onder andere ten gehore brengen.

Ook de jeugd zal voor het voetlicht treden met hun dirigent Nyncke de Vries. Dat muziek maken in groepsverband nog steeds leuk is bewijst de jeugd die de Hoogeveense Harmonie nog steeds weet te vinden!

Op maandagavond 9 juli zal hetzelfde programma klinken maar dan in Wooncentrum Bilderdijk, aan de Bilderdijklaan in Hoogeveen.

Ga terug naar het overzicht