Visual

Open huis bij de Hoogeveense Harmonie

Op maandagavond 6 maart a.s. organiseert de Hoogeveense harmonie een Open Huis voor iedereen die het leuk vindt om muziek te maken in groepsverband.

Vanaf 18.00 uur kan er een kijkje worden genomen bij de opleidingsensembles, het Opstapensemble en het Leerlingenorkest. Hierin spelen allerlei instrumenten mee zodat kinderen en andere belangstellenden kunnen zien hoe het er aan toe gaat bij zo’n repetitie onder leiding van een dirigent.  Ook zal er uitleg gegeven worden over de muzieklessen en alle instrumenten. De Hoogeveense Harmonie heeft een eigen Muziekschool onder de naam “Harmonie Music Academy”.  Hier geven eigen docenten les op verschillende instrumenten.

Rond de klok van 19.30 uur kan er ook kennisgemaakt worden met het groot harmonieorkest. Dit orkest bestaat uit zo’n 55 muzikanten en is in voorbereiding van een groot concert in het kader van het vijftig jarig jubileum van Theater de Tamboer.

Het Open Huis start zoals gezegd om 18.00 uur in het DES gebouw aan de Albert Steenbergenstraat 44 in Hoogeveen. Iedereen is welkom, zoel gevorderde als beginnende muzikanten!

 


Terug naar het nieuwsoverzicht