Club van 50

Al 80 jaar levert de Hoogeveense Harmonie haar bijdrage aan de cultuur binnen en buiten de Hoogeveense grenzen door het geven van professionele concerten op het hoogste niveau! Zoals elke vereniging heeft ook de Hoogeveense Harmonie financiële steun nodig van buiten de vereniging. Hiervoor leveren de leden van de vrienden en de club van 50 een belangrijke bijdrage.

Deze club is tijdens de 70-ste verjaardag van onze Hoogeveense Harmonie in het leven geroepen. Leden van de Club van 50 zijn bedrijven, instanties maar ook particulieren die onze orkestvereniging een warm hart toedragen en dit jaarlijks in euro’s willen laten zien. Om precies te zijn jaarlijks een bedrag van 50 euro. Onze muzikale ambities reiken soms verder dan de financiële polsstok lang is en door dit soort initiatieven kan onze vereniging haar bestaansrecht als oudste orkest van Hoogeveen continueren. Een groot aantal personen ging u al voor.