Het Leerlingenorkest

Het Leerlingenorkest is een echte voorbereiding naar het grote harmonieorkest. Hier doen de muzikanten ervaring op met het instuderen van (concert)muziek en een concertprogramma. Evenementen als Jeugdconcerten en Jeugdfestivals komen nu al voor op de agenda om de leerlingen instudeer- en podiumervaring op te laten doen. Tevens wordt hen aanvullende muzikale educatie aangeboden, in samenspraak met de docenten van de HH Muziekschool. Ook worden de muzikanten meer en meer betrokken bij overige verenigingsactiviteiten om zo de verenigingscultuur te leren kennen.

Dirigent van het Leerlingenorkest is Nyncke de Vries. Zij is een professioneel trompettiste en dirigent bij diverse muziekverenigingen in Nederland.